Indeling villa nujum

Bent u nieuwsgierig naar de indeling kijk dan even naar onze 360 graden tour en loop met de pijltjes op uw computer door onze villa.

Slaapkamers

Villa Nujum beschikt over 3 ruime slaapkamers . De slaapkamers hebben ieder een eigen kleur. De groene en de blauwe slaapkamer beschikken over een groot 2 persoonsbed. De bruine slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco, klamboes en een en-suite badkamer met douche en toilet.
De bruine en de groene slaapkamer hebben uitzicht over zwembad en zee, de blauwe slaapkamer heeft uitzicht over de tropische tuin.

Woonkamer

In de binnen woonkamer van Villa Nujum kunt u tv kijken een boek lezen of muziek luisteren vanuit uw bank of de fauteuilles. Zowel cd’s, dvd’s als boeken kunt u vinden in onze woonkamer. De woonkamer is rijk gedecoreerd met balinese kunst en prachtige ingericht. Eten kunt u aan de tafel binnen. Het klimaat op Bali nodigt echter uit om uw maaltijd te laten uitserveren aan de grote tafel op het overdekte terras.

Overdekt Terras

Onder de overkapping van villa Nujum vindt u een grote “ treetable” waar u uitgebreid met 6 personen kunt genieten van het door ons personeel bereide voedsel. Daarna kunt u relaxen in de banken op dit overdekte terras.

Cazebo

Zowel aan het strand als aan het zwembad vindt u een Cazebo. De typisch balinese huisjes zijn ingericht als loungeplek en voorzien van dikke kussen waar u heerlijk kan lezen of een dutje kan doen.

Terrassen

Zowel aan het zwembad als aan het strand vindt u een groot terras. Op de zonnebedden met dikke kussens kunt u heerlijk liggen in de zon of een boekje lezen onder de parasols. Het terras aan het strand heeft tevens een gezellig zitje onder de palmbomen met 2 lounge banken.

Zwembad

De infinity pool van Villa Nujum is 6 x 12 meter groot. Het zwembad kunt u betreden via de stenen treden over de gehele breedte van het zwembad. Ideaal dus voor kinderen of ouderen. Het zwembad heeft een ondiep en een diep gedeelte.

Jacuzzi

De jacuzzi van villa Nujum biedt plek voor ruim 6 personen en is eveneens ideaal voor kinderen met zwembandjes die nog niet kunnen zwemmen maar wel willen spelen. Het zwembad wordt dagelijks schoongehouden door uw onze tuinman.

Keuken

De open keuken met werkeiland is voorzien van alle apparatuur, Amerikaanse koelkast, klimaat kast met wijn en Champagne, , waterkoeler met bronwater, fruitpers , broodrooster en Nespresso apparaat. In de praktijk bent zal u weinig van de keuken gebruik maken. Ons personeel doet dit allemaal voor u. U geeft aan wat u graag wilt eten, geeft geld voor de boodschappen en zij zetten de heerlijkste Balinese of westerse gerechten voor u op tafel.

Tropische tuin

Villa Nujum heeft een tropische tuin van 1750 mtr die direct grenst aan het strand. De tuin wordt door onze tuinman, die voor u bijna onzichtbaar is, in perfecte staat gehouden. U kunt hem gerust vragen om een banaan, mango of cocosnoot van eigen bodem voor het tropische gevoel. In de tuin vindt u Balinese beelden, diverse planten, bloemen en prachtige vogeltjes. Door de ligging direct aan zee is er bijna altijd sprake van een heerlijk zeebriesje wat uw verblijf op Bali nog aangenamer maakt.

Strand en zee

Strand en zee vindt u direct aangrenzend aan de tuin. De zee is doorgaans kalm en geschikt voor kinderen. Golven zijn er alleen als het hard heeft gewaaid. Wilt u snorkelen op het huisrif voor de deur dan hebben wij snorkelspullen voor u beschikbaar. Wilt u zich uitleven in de kano vraag dan even aan de tuinman of hij deze voor u in het water legt. Waterschoentjes zijn een aanrader voor het koraalrif voor de kust, maar zijn niet noodzakelijk. Een paar meter links van de villa kunt u makkelijk het water in door de ondergrond van zwart vulkaan zand. De plaatselijke vissers komen u graag halen voor het spotten van dolfijnen voor de kust. Wilt u een romantisch diner of een barbeque op het strand dan dekt ons personeel daar graag de tafel voor u. In het licht van de duizenden sterren wordt dit de meest romantische vakantie van uw leven.

Bijzonderheden

  • Grote slaapkamers
  • Binnen en buitenwoonkamer
  • Airco
  • Gratis WiFI
  • Satelliet TV
  • Lounge plek aan zwembad & strand
  • 2 zonnen terassen
  • Comfortabele zonnebedden en parasols