Lovina

Lovina is een gezellige toeristische stad met barretjes, restaurants en heel veel winkeltjes waar u zich helemaal kan uitleven. Neem een cocktail bij Spice Beach Club, koop een sarong bij de strandventers en geniet van de prachtige zonsondergang in deze baai. De stranden van Lovina behoren tot de mooiste van Bali, heel breed en opvallend rustig.
Lovina heeft een ongedwongen nachtleven met gezellige restaurants, bar en nachtclubs.

Lovina is een gezellige toeristische stad met barretjes, restaurants en heel veel winkeltjes waar u zich helemaal kan uitleven. Neem een cocktail bij Spice Beach Club, koop een sarong bij de strandventers en geniet van de prachtige zonsondergang in deze baai.
De stranden van Lovina behoren tot de mooiste van Bali, heel breed en opvallend rustig. Lovina heeft een ongedwongen nachtleven met gezellige restaurants, bar en nachtclubs.

In Lovina vindt u goede restaurants. Hoewel de staff van onze villa’s heerlijke maaltijden voor u op tafel zetters variatie en ontdekken ook een leuke reisbelevenis.
We beginnen bij de duurste en eindigen bij de goedkope Warung. The Ten Tables is een top 5* restaurant in hartje Lovina. Belgische eigenaar en dagelijks aanwezig om de kunstwerken op je bord te presenteren. Een fantastische locatie en interieur. 6 Of 8 gangen in oosterse- of westerse stijl en a la carte mogelijkheden met comparing import wijnen. Maandelijkls wisselend menu. Echt voor een speciaal moment.

Damia is prachtig gelegen in de heuvels achter Lovina. Een romantische ambiance met uitzicht op de lampjes van Lovina. Het is een 2* restaurant maar de service is wel eens wat minder.

Secret Garden en Buda Bakery beide 1* restaurants staan om onduidelijke redenen hoog op de lijst bij Tripadvisor maar bieden naar onze mening een zeer beperkt menu in een wat kleine ruimte. Buda Bakery is heel goed voor de lunch, wat uit de keuken komt is fantastisch maar de behuizing is wat minder. De eigenaar heeft een patisserie achtergrond en dat is zeer herkenbaar. Aaanrader voor koffie en lunch. Buda Bakery levert overheerlijke taarten en lekker vet ijs bij ons in de villa’s.

Voor een diner aan zee zijn er Spice Beach Club en The Lovina. Spice Beach Club is een club, beetje Ibiza stijl, levendig met goede bediening en de in weekenden goede life-muziek.Er is een pick-up service, het “club eten is stevig aan de prijs.
The Lovina is een hotel restaurant met wat betere gerechten uit de keuken als Spice Beach. The Lovina is netjes ingericht. Er is niet zo veel te beleven dan kijken naar de bootjes op het strand en de zee. Kies bij he Lovina voor het restaurant aan de zee.

Dan in de “midden-sectie” hebben een Gregoriaan een Italiaan en een Tha. De eerste 2 zijn nieuw en doen erg hun best om goed te presteren de Thai is okt maar heeft niet altijd alles wat op de kaart staat. Deze 3 restaurants zijn te vinden in het hartje Lovina.

Wat onduidelijk qua formule zijn Bali Life en Riverside.

In het lage prijssegment is een overvloed aan Warungs en fastfood optrekjes.
Tanjung Alam Ikan Bakar is een gezellig en betaalbaar restaurant waar zowel de toerististen als de plaatselijke bevolking zich tegoed doet aan heerlijke verse vis , garnalen en inktvis. U kunt eten aan de tafels of private in de bale’s aan het strand. Kies zelf uw vis uit en laat deze grillen op kokoshout.

Voor Indonesisch eten kan je terecht bij Warung Aju en Ibu Wina en ook Apple is een mogelijkheid.
Bij deze zaken wordt een biertje voor bijna kostprijs geschonken en het eten kost een habbekrats.

Buiten Lovina hebben we het Mayo Restaurant ook wel Bora Bora genoemd en Nalika op loopafstand van Villa Buddha. Mayo heeft zeer fraai uitzicht op zee en strand omdat deze op een landpunt ligt ( met pick up service).
Nalika is nieuw en daarom kunnen wij er nog weinig over vertellen, maar de eerste berichten zijn goed.
Bij Singaraja, in de groene heuvels verscholen hebben wij als laatste “Shanti Panorama”. Idyllische gelegen bij 5 watervallen, mooie tuin en redelijk eten. Goed voor de lunch en mooi in combinatie met een bezoek aan Singaraja en de Sekumpul of Alit watervallen.
Kortom er zijn meer mogelijkheden dan je vakantie lang is bij Villa Buddha, samora en Nujum.
Ons personeel helpt u graag met reserveren.

Authentiek Bali

  • Leuke restaurants
  • Gemoedelijke sfeer
  • Dolfijnen trip