Trouwen

trouwen bij villa nujum

Wil je een trouwerij op een tropisch eiland? Een dag die je heel je leven nooit meer vergeet en tot in de puntjes is verzorgd. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij regelen alles voor jullie

Boek 1 of 2 weekjes Villa Nujum en laat ons weten wat jullie allemaal van plan zijn. Wij regelen graag de hele trouwerij voor jullie tegen lage Balinese kosten.
Wij regelen de ceremonie, het eten, de band, de bloemen, de bruidstaart, Champagne en alle toeters en bellen. Je merkt dat alles wat thuis kan ook op Bali gerealiseerd kan worden en dat voor een veel lagere prijs.

Wat voor ceremonie willen jullie?

Wil je op de westerse manier trouwen dan hoef je alleen je bruidsjurk en je pak in de koffer te stoppen. Wij zorgen voor een huwelijksambtenaar of een priester als je dit wilt.
Willen jullie het op zijn Balinees dan zorgen wij voor jullie Balinese aankleding, een Hindu priester en een officiele Balinese ceremonie. Gewoon in “beach-style” op je slippertjes en ongedwongen kan natuurlijk ook.

Doe het officiele gedeelte van de trouwerij thuis

Wij adviseren het papieren gedeelte van de trouwerij in je thuisland te doen. Dit scheelt heel veel zorgen als je later de contracten ooit nog wil veranderen en daarvoor verplicht weer naar Bali moet. Wij kunnen het ook in Bali voor je regelen, maar dat heeft niet onze voorkeur en duurt vaak erg lang. Het makkelijkste is dus in tje eigen land voor de wet te trouwen en de ceremonie en het feest op Bali te houden.

wij hebben veel ervaring

In onze villa’s hebben wij al veel trouwerijen mogen vieren. Elke keer was het weer een succes. Vooraf hebben wij veel mailwisseling met jullie zodat wij precies weten wat jullie willen en jullie je op de dag zelf nergens meer zorgen over hoeven te maken.

Bruiloft voor een kleine groep

Komen jullie met maximaal 6 personen die ook willen blijven slapen dan zit je bij villa Nujum goed. Meerdere mensen uitnodigen voor de trouwerij kan natuurlijk altijd.

Bruiloft voor een grote groep

Wil je de trouwerij met een grote groep vrienden vieren en willen deze ook allemaal blijven slapen dan hebben wij nog 2 villa’s tot jullie beschikking.

Villa Buddha tot 18 personen.
Villa Samora tot 12 personen.

> Klik hier voor een kijkje in onze andere villa’s