Trouwen

Ceremonieel trouwen op Bali ?

Villa Nujum biedt een prachtig decor om ceremonieel te trouwen; voor de wet op Bali trouwen is voor buitenlanders erg lastig.
Naast het authentieke Balinese interieur en de romantische setting direct aan zee zijn er veel argumenten te noemen waarom je voor Villa Nujum zou kiezen.

Villa Nujum heeft totaal 6 slaap plaatsen, 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Wij kijken graag naar alle mogelijkheden om een “tailor made” programma voor deze dag samen te stellen. De jarenlange ervaring die ons team inmiddels heeft bij het organiseren van diverse huwelijken biedt garantie voor een vlekkeloos verloop.

Wij regelen alles voor u !

Onze team staat tot uw beschikking om een onvergetelijke trouwdag te organiseren of een feest voor een zilveren -of gouden trouwdag.
Een internationaal publiek heeft villa Nujum inmiddels ontdekt.
Hoe kan een trouwdag er bijvoorbeeld uitzien ?
We starten met een floating breakfast voor het bruidspaar en een welkomst bloemenhulde met jullie namen.
De kapster en/of visagiste komt even langs. Onder het genot van mooie muziek brengen bloemenmeisjes jullie naar de spreekster die een unieke speech houdt dankzij de input van jullie familie en gasten. Documenten worden ondertekend door de bruid en bruidegom en door mogelijke getuigen. Vervolgens felicitaties, Champagne, taart en een flower shower.
Alles wordt vastgelegd op video, foto en met drone op de vele mooie plekjes rondom de villa. Ook lunch en of diner wordt door ons personeel verzorgd.
Vaak wordt een traditionele en spirituele ceremonie in het huwelijkjsprogramma opgenomen om de sfeer val Bali helemaal tot in de vezels op te nemen. Wij geven u graag separaat uitleg over deze 1 uur durende ceremonie. Het is zeker een bijzondere belevenis.
Ook kunnen we n gitarist organiseren en hapjes serveren.
Het diner wordt uiteraard in overleg samengesteld. U heeft de keuze uit westers, oriëntaals, buffet stijl of een barbecue. De catering door ons personeel of door een restaurant. Wij leveren luxe stoelen en decoreren de tafels. Er zijn kaarsen, bloemstukken, lampionnen vuren en fakkels.
Als avondprogramma heeft u o.a. de keuze uit een groot Gamelan orkest met Balinese danseressen, een DJ, live band, fire dancers etc.
Tot slot kunnen wensbalonnen worden opgelaten.

Wat kost trouwen op Bali ?

Wij organiseren jullie bruiloft tegen plaatselijke kosten. Wij zijn geen weddingplanners maar doen dit exclusief voor gasten in onze villa’s. Wij maken deze dag graag onvergetelijk.

We hebben een prijslijst aangaande alle huwelijksmogelijkheden. Deze sturen we graag op aanvraag toe.

Bruiloft voor een kleine groep

Komen jullie met maximaal 6 personen die ook willen blijven slapen dan zit je bij villa Nujum goed. Meerdere mensen uitnodigen voor de trouwerij kan natuurlijk altijd.

Bruiloft voor een grote groep

Wil je de trouwerij met een grote groep vrienden vieren en willen deze ook allemaal blijven slapen dan hebben wij nog 2 villa’s tot jullie beschikking.

Villa Buddha tot max. 18 personen.
Villa Samora tot max. 12 personen.

> Klik hier voor een kijkje in onze andere villa’s

TROUWEN IN HET BUITENLAND KAN DAT ZOMAAR?

Wij adviseren om voor de wet te trouwen in het land waar je vandaan komt en op Bali de ceremonie en het huwelijksfeest te vieren met z’n 2-en of met familie en vrienden.
Trouwen op Bali voor de wet heeft nogal wat haken en ogen.

trouwen op bali hoe ziet het er uit?

> Voor onze trouwpagina op instagram “baliweddingvillabuddha klikt u hier

> Voor onze trouwpagina op facebook klik u hier

> Voor onze pinterest pagina en impressies van trouwerijen bij villa buddha klikt u hier