Recensies

Voor Airbnb is villa nujum gewaardeerd als superhost
> Klik hier voor de recensies van Airbnb
zoover Nederland
> Klik hier voor de Nederlandse recensies van Zoover 9.6 uit 43 reviews
zoover Internationaal
> Klik hier voor de Internationale recensies van Zoover 9.7 uit 44 reviews
HIGHLY RECOMMENDED
Villa Nujum is door ZOOVER bekroond als een van de mooiste villa's van heel Bali. Wij mogen voortaan de naam "highly recommended" dragen. Dit hadden wij nooit durven dromen. Ons lieve personeel heeft dit alles mogelijk gemaakt. Wij zijn trots op de mensen die onze villa en onze gasten met liefde omringen. Guido & Monique. Heeft u een recensie voor ons mail hem naar monicakruyssen@gmail.com
woorden schieten tekort
Na een heerlijk verblijf van 14 dagen in Bali Villa Nujum is er nu een einde aan gekomen. Woorden schieten te kort om ons verblijf t beschrijven. De villa ligt op een bijzondere plaats in het heerlijke rustige noorden. Het is genieten van alle geluiden die de natuur voortbrengt. Verder zijn de kookkunsten van Putu in een woord geweldig. Daar kunnen we allemaal wat van leren. Kadek ( de tuinman) an Ami ( de huishoudster) zijn lieve, zeer bereidwillige mensen. De laatste avond hebben de twee mannen van de security gezorgd voor een onvergetelijke barbecue. Een vakantie met mooie herinneringen om nooit te vergeten. Een plek om naar terug te gaan . Marcel en Colinda.
wat een prachtige plek
Dank jullie wel voor de geweldige ontvangst en de bezoekjes of alles naar wens was en de hulp indien nodig. Speciaal Jan voor de gesproken woorden op de bruiloft van onze dochter en schoonzoon.... mooi gedaan. Monique en Guido bedankt voor het delen van jullie Villa Nujum. Wat is dit een prachtig huis op een geweldige locatie. Wat een verwennerij van 's-morgens tot 's-avonds aan toe. Wij hebben genoten. Heel erg hebben wij genoten vn het personeel dat altijd voor ons klaar stond en de heerlijkste maaltijden op tafel zette. You did a great job. Wij komen zeker nog een keer terug. John en Vera Veeren
Een paradijs op aarde
Een stuk paradijs op aarde. Ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. Ik was in gezelschap van een mooie en liefdevolle groep mensen, met wie ik de afgelopen week hier heb mogen "wonen". Ik heb mij erg op mijn gemak en zeer bevoorrecht gevoeld. De prachtige huwelijksceremonie van Lucinda & Jordan was werkelijk zeer speciaal. Dank aan allen die dit verblijf onvergetelijk hebben gemaakt. De staf was zeer hulpvaardig, vriendelijk en heel geduldig. Deze hele week zal een speciaal plekje in mijn herinneringen hebben en houden. Nogmaals dank. Rosita van den Berg-Berkelik.
wat een paleis
Na een lange vlucht en al maanden uitgekeken te hebben naar dit moment, kwamen wij 's-avonds aan en werden wij opgewacht door het ontzettend vriendelijke personeel. Ik heb een hoop meegemaakt maar de foto's zagen er al fantastisch uit maar in werkelijkheid is het nog veel mooier! Wat een paleis zeg! Inclusief het vriendelijke personeel en het is echt helemaal af. Wij hebben in deze villa de droombruiloft van Jordan & Lucinda meegemaakt. Als ik mijn bruiloft nog een keertje zelf over mocht doen dan graag op deze plek, wow. Van het begin tot het einde klopte alles tot in d puntjes, echt chapeau! Wat een prachtdagen waren dit. Helaas zonder mijn gezin, maar dit is echt een plek die ik ze eens wil laten zien en mee naartoe zou willen nemen. Echt een droomlocatie. Humphrey Romswinckel.
een prachtige villa met oog voor details
Wat een heerlijke vakantie hebben wij mogen vieren. Een prachtige villa met oog voor details. Alles is heel mooi op elkaar afgestemd. Met Bennie en Putu als chauffeur hebben wij heel wat mooie plekjes van Bali gezien. Van de ene ceremonie vielen we in de andere ceremonie. Het huishoudelijk personeel, de tuinman en de beveiliging stuk voor stuk "schatten". We kunnen terugkijken op een schitterende vakantie. Tom & Jet, John & Rineke, Jan & Anneke.
zalig dat zoiets nog bestaat
Na 14 geweldige, bloedhete dagen in de villa te hebben doorgebracht, is de dag helaas aangebrokendat we moeten vertrekken, terug de kou in. Villa Nujum was voor ons een perfecte lokatie om de stress eruit te gooien. De stilte om je henen alleen maar het ruisen van de zee. Zalig dat zoiets nog bestaat.Mede dankzij het lieve personeel hebben wij genoten van een fantastische vakantie hier op Bali. Wat heerlijk om eens 2 weken lang helemaal niets te hoeven doen en je te laten verwennen door het personeel. Enig minpuntje:iedere dag maar weer die bloedhete zon.....hahaha niet dus!!! Wat een heerlijke plek. Lorian, Soraya en Irene.
wij hebben enorm genoten
Ook wij hebben enorm genoten van het verblijf in jullie prachtige villa. Je kan zien dat er enorm veel tijd is uitgetrokken om alles op elkaar af te stemmen. Tezamen met de natuur, het weer en het goed op elkaar afgestemd personeel maakte dit verblijf een onvergetelijke happening. Extra hulde voor Putu die ons werkelijk iedere dag verraste met heerlijke maaltijden. Ik weet zeker dat wij nog een keertje terugkomen. bedankt voor alles. Dorette en Erwin Cramer.
werkelijk genieten
Een heerlijke vakantie hier in villa Nujum. Ruim 5 weken in dit prachtige huis, heerlijk gezwommen en genoten van de stilte. Uitstapjes met de chauffeur naar de meren, watervallen, hotsprings en tepels in de omgeving. Ook naar het drukke zuiden, maar wij geven de voorkeur aan het noorden. Dolfijnen gespot voor de villa en daar de zon zien opkomen....zo geweldig. Zoveel mooie dingen , het was meer dan genieten. Wij hopen zeker weer terug te komen op deze mooie plek met de geweldige staf; Putu , Annie en Kadek. Loes en Job van Dijk, Landsmeer.
Geweldig
Geweldig, geweldig, geweldig. In een woord prachtige locatie en prima personeel. Wij hebben echt de vakantie van ons leven gehad Wij komen zeker terug. Dikke kus voor Guido en Monique. Nes en Anneke, Utrecht.
Dank aan iedereen
Na 3 weken rondreizen door Indonesie was het een verademing om in deze prachtige villa rust te vinden en verwend te worden.Heerlijk niets doen en genieten van de prachtige tuin en de heerlijke zee. Dank hiervoor aan het personeel. Dit is een plek om terug te komen. Familie Simmens.
wij komen zeker weer terug
Dit is het tweede jaar bij villa Nujum en wederom geweldig.De staf is altijd zo ontzettend lief voor ons. Wij hebben weer nieuwe plekken ontdekt. De Sekumpul watervallen bezocht. Een geweldige tocht naar beneden en de watervallen zijn mooier dan de Git Git en Munduk. Echt een aanrader. Wij komen graag volgend jaar weer terug. De kinderen hebben zich weer heerlijk vermaakt en voetballen met de locals vinden ze helemaal geweldig. Monique bedankt voor alles. Groetjes van familie van Vlier, Francine, andre, floris , Vito miriam en Evert.
Wat hebben wij genoten
Wat hebben wij genoten in Villa Nujum. Prachtige en rustige omgeving en de villa is in 1 woord geweldig. De staff, Kadek, Ketut, Budi, Annie en Putu zijn zulke lieve mensen die alles er aan doen om het naar je zin te maken en dat is zeker gelukt! De kookkunsten van Putu gaan we missen, was elke dageen feest. bedankt allemaal en we komen zeker terug. Robert en Amber.
Gewoon
Gwoon een plek om zo snel mogelijk en zo vaak als mogelijk naar terug te keren!Peter en Sorry.
Wat een super plek
Wat een superplek!!!Naast de supervilla kunnen wij ook de snorkeltocht met Nono, de trekking met Putu en Ria en het duiken met Arrows aanbevelen. Het personeel, Putu & Anne, de tuinman en de security's zijn helemaal top. Guido En Monique bedankt voor het mogelijk maken van deze ultieme plek op Bali. Ooit komen we terug. Roy, Brechtje, Merel & Manon.
In een woord schitterend
Bij nacht kwamen wij aan bij Villa Nujum. In een woord schitterend, wat licht kan doen.... Overal schitterende sfeerverlichting Whohw! Het was voor ons de Whowfactor en dat is onze hele vakantie zo gebleven. De staf, de koks Putu en Anni, de tuinman Kadek en onze bewakers bedankt. Wij zijn weer opgeladen en kunnen er weer tegenaan. In de rust nieuwe ideeën opgedaan op deze schitterende rustgevende locatie. Thanks Peter en Marjan.
wat voelen wij ons bevoorrecht
Wat volen wij ons bevoorrecht dat wij 2 weken mochtn genieten in Villa Nujum op Bali. Wat een fantastische villa op een heerlijk rustige locatie. Voor ons was het een paradijs1 En dan het heerlijke eten van Putu en Annie, elke keer wisten ze zichzelf te overtreffen. Tip: laat je door hen verrassen en niet kiezen vanaf de kaart! Geen restaurant kan hiertegenop, een en al genieten! Dit geldt ook voor de rest van de staff. Hier is gastvrijheid nog zoals het bedoeld is, fantastisch! Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van een hel mooie bijzondere plek! Wat een heerlijk huis en hele lieve mensen die ervoor zorgen dat je echt vakantie hebt! Dolfijnen kijken en snorkelen is echt een aanrader. Groet Moniek,Quirien, Thijn , Jolie Geert en Eugenie
We zijn betoverd
Wat een voorrecht oma in Villa Nujun etc. te mogen verblijven. En wat een ontzettend lieve staf. We hebben veel gezien en geleerd over de cultuur tijdens ons verblijf. Veel om aan terug te deken en vooral veel om op te slaan in de schatkist in ons hoofd. De onderwater wereld is adembenemend mooi. De dolfijnen hebben ons betoverd, de mensen op de rijstvelden etz.. We wensen iedereen na ons ditzelfde geluk. Veel, veel dank aan de lieve staf, voor hen is niets te veel. Namaste , with love Robin, Henriette Julotte en Luna.
Bijzonder harmonieus
De architect die villa Nujum ontworpen heeft verdiend een enorme pluim. Bijzonder harmonieus aangelegd, alles prachtig op elkaar afgestemd. En dan nog eens prachtig ingericht. Kortom een feest hier een week te mogen vertoeven. Prachtige uitjes gedaan waarvan Menjangan het hoogtepunt was. En de staff wil alles doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij komen heel graag weer terug Miriam, Lucas, Paul en Annette
Villa Nujum overtreft onze stoutste dromen
Wij hebben al veel gezien en meegemaakt maar Villa Nujum overtreft onze stoutste dromen. Prachtig huis, schitterend ingericht op een top locatie met een geweldige staf die er alles aan doet om het naar je zin te maken. De bewaking die je een veilig gevoel geeft en een chauffeur die altijd voor je klaar staat. Een echte aanrader. Bernard en Petra
In een woord geweldig
Het is dat wij maar een weekje de tijd hadden om in Villa Nujum te verblijven anders waren we zeker veel langer gebleven . Wat is het hier geweldig, mooi en fijn. Wij hebben genoten van dit paradijs en zijn fantastisch verzorgd door de staff. Al onze zintuigen zijn ontzettend verwend. De prachtige villa met superuitzicht over de zee. De heerlijke rust en stilte en 's-avonds de gekko's en de krekels die je het Bali gevoel geven. De fantastische kookkunsten van de gastvrouwen. Alles had een heel hoog wow gehalte. Guido en Monique wij zijn jullie heel erg dankbaar Wij hebben echt genoten en hopen natuurlijk weer terug te komen, liefs Dorian en Piek.